Hardglazen deuren

Zeer fraai voor thuis of op de zaak zijn glazen deuren. Het soort glas wat hiervoor gebruikt wordt is hardglas. Een glassoort dat na speciale behandeling en extra verhitting in de oven wel 7 malen sterker is dan normaal glas. Het glas is dus bij lange na niet zo kwetsbaar als dat u van glas gewend bent. Onze hardglazen deuren kunnen tegen een stootje. Er zijn verschillende deurmodellen, van gewone deuren tot (automatische) schuifdeuren. Voor ons maakt het niets uit, wij kunnen de deur geheel naar uw wens maken. Ook voor scharnieren en het beslag kunt u bij ons terecht. Er zijn verschillende glasbewerkingen mogelijk, voor meer informatie kunt u contact met ons nemen,wij kunnen u een vrijblijvend advies geven over de mogelijkheden.
Onderaan vindt u enkele voorbeelden van hardglazen deuren. Wij kunnen overigens ook de deur (en) voor u plaatsen. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op.

Staat uw ideale situatie hieronder niet afgebeeld, geen probleem, wij maken alles op maat, en kunnen daarom alles voor u maken.